Foto LinksOnder

Plafondsysteem

Het roestvaststalen plafondsysteem bestaat uit een aantal componenten welke in een standaard moduul word aangeleverd. Deze moduul is eenvoudig op te bouwen en in de te aan te passen naar de gekozen keuken opstelling.

Boven de kookapparatuur wordt een afzuigplenum geplaatst voorzien van de benodigde vlamremmende hoogrendements wervelstroom filters. Deze afzuigplenums worden boven de apparatuur geplaatst. De afzuigplenums worden aan de einden voorzien van gelaste eindstukken. In de ondergoot is na keuze een vetlade te plaatsen.

De verlichting wordt in het plafond geïntegreerd middels afgesloten verlichtingsplenums. De onderzijde is voorzien van plexiglas (of tegen meerprijs voorzien van helder draadglas). Ieder TL-verlichtingsplenum is compleet uitgevoerd inclusief snoer met steker. Ook is het mogelijk om halogeen of led verlichting toe te passen.

De overige ruimte wordt gedicht met een roestvaststalen plafondpaneel welke in elkaar passen zodat er een dicht plafond ontstaat.

Het geheel ophangen in hoofdprofielen welke aan het bouwkundige plafond worden bevestigd.

Kwaliteit roestvast staal: AISI-304 dikte 1 mm / 1,2 mm geborsteld korrel 320.

In dit geheel roestvaststalen plafond zijn tevens inblaasplenums of roosters te voorzien om de benodigde luchttoevoer de ruimte in te voeren.