Type MD

Roestvaststalen wand dampkap type MD. De dampkap is een schuin model. In de dampkap zijn roestvaststalen hoog rendement vlamremmende wervelstroom
vetvangfilters geplaatst. De dampkap is rondom voorzien van een dubbel omgezette condensgoot voorzien van een platgedrukte kant.

Bekijk deze producten

Foto LinksOnder

Type MD - L

Roestvaststalen dampkap type MD-L. De dampkap is een counterkap, voor plaatsing direct op de apparatuur. Ook wel randafzuiging genoemd. In de dampkap zijn roestvaststalen hoog rendement vlamremmende wervelstroom vetvangfilters geplaatst.

De dampkap is aan 3-zijden voorzien van een condensgoot met een dubbel omgezette rand.

Bekijk deze producten

Foto LinksOnder

Type MD 85ic

Roestvaststalen wand dampkap type MD-85ic in een gepuntlaste uitvoering. Dampkap is een schuin model voorzien van ventilator welke zowel. Boven als aan de achterzijde kan uitblazen.

Een 3-standen schakelaar in het linkertussenschotje naast de filters geplaatst  welke de ventilator schakelt . In deze schakelkast is een aansluiting t.b.v. gasklep aanwezig.

De dampkap is aan 3 zijden voorzien van een condensgoot.

Geheel stekker klaar uitgevoerd

Bekijk deze producten

Foto LinksOnder

Type MDD

Roestvaststalen wand dampkap type MDD. De dampkap is een doos model. In de dampkap zijn roestvaststalen hoog rendement vlamremmende wervelstroom vetvangfilters geplaatst.

De dampkap is rondom voorzien van een condensgoot met dubbel omgezette rand.

Bekijk deze producten

Foto LinksOnder

Type MDI

Roestvaststalen luchtinblaaskap wandmodel type MDI-110. In de dampkap zijn roestvaststalen hoog rendement vlamremmende wervelstroom vetvangfilters geplaatst.

Deze dampkap is standaard voorzien van geïntegreerde Tl-verlichting achter plexiglas geplaatst.

Het luchtinblaasplenum is inwendig geïsoleerd met een thermische isolatie geschikt voor grote temperatuur verschillen van -10°C naar 30°C. De gefilterde toevoerlucht wordt via een speciaal toevoer geperforeerd inblaasrooster in de kap geïnduceerd.

Bekijk deze producten

Foto LinksOnder

Type MDV

Roestvaststalen dampkap type MDV t.b.v. vaatwasafzuiging. In de dampkap wordt een roestvaststalen luchtverdeelplaat geplaatst welke eenvoudig uitneembaar is.

De dampkap is rondom voorzien van een condensgoot met een dubbel omgezette rand en geschikt voor wand- en plafondmontage.

Bekijk deze producten